Sponsoring - POP Solutions
POP Solution, Your Sales & Communication SolutionPOP Factory, Your Display Production Solution


Sponsoring

Als jong, dynamisch bedrijf, is POP Solutions trots dat het de Belgische sportwereld steunt, en in het bijzonder de sporten hockey en rugby die samen met het bedrijf gemeenschappelijke waarden koesteren.

Wij sponsoren sinds meer dan 10 jaar de ASUB, de rugbyclub van Waterloo, evenals de Royal White Star Hockey Club in Evere. Wij steunen ook een van de meest prestigieuze sportclubs van België: de Royal Leopold club.

Wij ondersteunen ook de vereniging ‘Royale Belge Hockey Club’ (ARBH). Sedert een aantal jaren  steunt POP Solutions hun afdeling communicatie (onder de verantwoordelijkheid van Denis Van Damme) in het beheren van hun imago, logo … Met doel voor ogen de organisatie zo professioneel mogelijk uit de hoek doen komen.
En daar houdt het niet op! Sindskort is POP Solutions de officiële sponsor van Tom Boon, een van de beste Belgische hockeyspelers.

Met onze steun aan club FC Jefke en KV Ostende  aan die van 1310 La Hulpe laten we ook het voetbal en het tennis niet links liggen.

POP Solutions  heeft ook al een voet in huis in de automobielsektor door sponsoring van de 25 uren VW Fun Cup van Francorchamps.  Een buitengewone race !
De besten zijn er natuurlijk om te winnen maar de meerderheid van het peloton is er voor de fun.

Ten slotte is POP Solutions meer en meer thuis in het wereldje van Cross Fit.
Een sport én een trainingsprogramma voor spieren en conditie berustend op een aaneenschakeling van gevarieerde functionele bewegingen afkomstig van verschillende sportdisciplines.

Naast het aanmoedigen van talloze Belgische sportverenigingen, is POP Solutions ook een maatschappelijk betrokken onderneming.
In dit opzicht sponsoren wij de vzw Mukini die zich inzet voor de bevordering van de bescherming van het natuurlijk milieu en de sociaaleconomische ontwikkeling van de plattelandsbevolking van Zuid-Katanga in de Democratische Republiek Congo.
Naast Congo sponsoren wij ook de vzw Vasy Vaza die de ontwikkeling van individuen en de collectieve ontwikkeling van niet-religieuze openbare of privé-instellingen in Madagaskar bevordert door microkredieten toe te kennen.
Ten slotte begunstigt POP Solutions “les petits chaperons bougent“, een ruimte voor affectieve en motorische ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 6 jaar.
En omdat cultuur ook in België erg belangrijk is, steunen wij de vzw Prométhéa die zich als missie de ontwikkeling van de kunstsponsoring voor het bedrijfsleven op het gebied van Kunst en Erfgoed vooropstelt.

Tot slot kon POP Solutions zeker het tijdschrift Gondola niet links laten liggen, het professionele magazine voor de fabrikanten en grootdistributie.


 

whiteStar

asub

fc-jefke_200

1019_Logo-horiz

leopoldclub

Capture d¹écran 2015-04-30 à 13.51.03


Promethea_Logo2012_def

banner_droite

Chaperons_2

logo Mukini-Mikembobg-logo     logo_arbh         logoindex