Onze partners - POP Solutions
POP Solution, Your Sales & Communication SolutionPOP Factory, Your Display Production Solution


Onze partners

POP Solutions werkt reeds tal van jaren samen met het bedrijf DS Smith. Deze groep bezit in Frankrijk 9 fabrieken voor de productie van golfkarton, zodat POP Solutions eenvoudig kan beantwoorden aan aanvragen voor aanzienlijke productievolumes.

Transportverpakkingen, verpakkingen voor consumentengoederen en displays, gepersonaliseerde beschermende verpakkingen, uitermate stevige industriële verpakkingen: DS Smith Packaging is in staat aan alle behoeften van de markt te voldoen.

Het bedrijf is de op één na grootste Europese producent van recycleerbare verpakkingsoplossingen.

 

 

Oktober 2013

We zijn verheugd u de samensmelting van de afdeling promotieartikelen van POP Solutions en de firma Sparkling Ideas die overgenomen werd door de groep POP Solutions te mogen aankondigen.

Sparkling ideas neemt reeds twaalf jaar een belangrijke plaats in op het vlak van promotieartikelen in België.

De oprichter Philippe Rijks blijft medeaandeelhouder en consultant. Zijn ervaring is verrijkend voor de nieuwe structuur.

Sparkling ideas is dus vanaf nu een filiaal van POP Solutions, maar zal onder haar eigen naam actief blijven op de markt.

POP Solutions blijft haar professionalisme versterken wanneer het gaat over het creëren van zichtbaarheid en het promoten van haar klanten in een verkooppunt.

Dit is ongetwijfeld een onmisbare pijler in deze sector in volle ontwikkeling.